Ποιοι είμαστε...

Η Training Rescue Team, ιδρύθηκε το 2015 με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα A' βοηθειών σε πολίτες και παιδιά, σε εκπαιδευτικούς και κολέγια, στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις, στους επαγγελματίες υγείας και εν γένει υγειονομικούς, σε εταιρείες και οργανισμούς, στις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας και συλλόγους.


Οι συνεχώς αυξανόμενες στατιστικές τροχαίων ατυχημάτων, η αύξηση των τρομοκρατικών πράξεων αλλά και τα εργασιακά ατυχήματα, δημιούργησαν την επιτακτική ανάγκη για γνώση του τρόπου πρόληψης αλλά και αντιμετώπισής τους. Η εκπαίδευση για την προσωπική ασφάλεια, η ασφαλή ανταπόκριση στα συμβάντα και η σωστή παροχή πρώτων βοηθειών αποτελούν υποχρέωση όλων.


Προσφέρει μια σειρά από βασικά και εξειδικευμένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε προνοσοκομειακό πάντα επίπεδο, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική γνώση, καλύπτοντας έτσι, όλες τις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης σε αστικό και μη περιβάλλον, μέσα από διαδραστικά προσομοιωμένα σενάρια. Στη Training Rescue Team έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσουμε ομάδες ατόμων αλλά και μεμονωμένα άτομα, μέσα από μια σειρά πιστοποιημένων σεμιναρίων, αναγνωρισμένων από διεθνείς επιστημονικούς φορείς.


Η εκπαιδευτική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους πιστοποιημένους επαγγελματίες υγείας με εξειδίκευση στο τραύμα και την αναζωογόνηση (ιατροί, νοσηλευτές, διασώστες) σύμφωνα πάντα με τις κείμενες οδηγίες των ευρωπαϊκών φορέων.

Τα εκπαιδευτικά υλικά που χρησιμοποιούμε στις εκπαιδεύσεις μας, φέρουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. 


Η Training Rescue Team, πραγματοποιεί πιστοποιημένα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε πανελλαδική κάλυψη αλλά πλέον και στη Κύπρο. Για να βρείτε τα διαθέσιμα σεμινάρια ανά περιοχές μπορείτε να πατήσετε επάνω στα αντίστοιχα εικονίδια των περιοχών και να δηλώσετε συμμετοχή στα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.

Προγραμματισμός Σεμιναρίων περιόδου 2019-2020
Προγραμματισμος 2021

25 Sep 2020

TRAUMA COURSE (ΙI): Αντιμετώπιση Τραύματος (ΙI) (B επίπεδο)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Please reload

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής για τα προσεχή σεμινάρια απλά πατώντας επάνω στην επιθυμητή αφίσα που εμφανίζεται παρακάτω.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου ΕΔΩ

Προνομιακή Κάρτα Μέλους
card_member_TRT.jpg